Пропонується технологія комплексної переробки сировини для етанольного заводу продуктивністю 9000 дал/доба. Для виробництва використано зернову сировину - кукурудзу. Основні види товарної продукції комплексної переробки, випуск яких планується заводом:
• Зародок;
• Борошно (для виробництва етанолу);
• Висівки.
Оболонка охороняє внутрішні частинки зерна від пошкоджень і забруднень мікроорганізмами. Під оболонкою знаходиться ендосперм, захищений алейроновим шаром, який складається із товстостінних клітин. Ендосперм складається з товстостінних клітин, заповнених крохмалем. Зародок знаходиться в нижній частині зерна і має видовжену форму. За масою елементи зерна складають: оболонки — (6...8%), зародок — (8... 12%), ендосперм — (80...83%). Цінні складові частини зерна кукурудзи — крохмаль, білок і жир — відокремлюється в процесі переробки і використовуються для одержання товарного продукції, кормових речовин і олії.
ЦІна вказана на умовах EXW.