Ціна вказана за 1 упаковку - 10 кг. Angel Ethanol Dry Yeast - активні сухі дріжджі, що використовуються для виробництва паливного етанолу. Вони містять спеціально відібраний штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae у висококонцентрованій і стабільній формі. Етанольні дріжджі Е були обрані для використання при бродінні в умовах при високих концентраціях цукру і алкоголю. Дріжджі добре працюють при концентрації спирту більше 20% об. (16% мас.) і в діапазоні температур 30-35°С. Етанольні дріжджі Е переносять високий вміст органічних кислот в бражці і добре підходять для використання на установках з виробництва паливного етанолу.
Допустимий вміст етанолу в бражці ≤ 23%об. (V/V)/ Стійкість до впливу кислот: аерогенез нижче рН 2,5. Оптимальний рівень рН від 3.5-6.0. Термостійкість: витримує високу температуру до 42°С, оптимальна температура бродіння становить 32-34°С.
Застосування:
регідратація - візьміть проточну воду з температурою 38°С у кількості, в 10-20 разів перевищує кількість сухих дріжджів або в 4 рази розбавлене сусло, перемішайте і розчиніть в ньому сухі дріжджі. Якщо використовується проточна вода при температурі 38°С, негайно додайте в сусло в ферментері після набухання протягом 15-20 хвилин; якщо використовується 4-кратно розбавлене сусло, продовжуйте знижувати температуру нижче 30°С і протягом 2 годин проводьте розмноження, а потім помістіть в ферментаційний апарат;
пряме додавання дріжджів в ємність для закваски (періодичне бродіння) - у кожен літр сусла додають 0,25 - 0,3 г сухих дріжджів, отримуючи початкову кількість клітин сусла 5 млн/мл. характеристики: зручне використання, спрощений процес внесення, що знижує ймовірність зараження патогенною мікрофлорою;
розмноження в дріжджегенераторі -щоб знизити споживання сухих дріжджів для бродіння проводьте культивування в дріждженераторі протягом 8-10 годин з дотриманням суворого контролю бактеріальної інфекції та забезпечення дріжджів необхідними живильними розчинами . Враховуючи старіння і дегенерацію дріжджів в процесі культивування, оптимальний цикл заміни сухих дріжджів повинен становити 72 години (максимум 7 генерацій).