Ціна вказана за 1 упаковку - 0,5 кг. Angel Thermal Tolerance Alcohol Active Dry Yeast спеціально розроблений з високоякісними спиртовими дріжджами, стійкими до високої температури, етанолу та кислот, і може широко застосовуватися в виробництві паливного етанолу, харчового етанолу, де використовується сировина, що містить крохмаль (суха солодка картопля, кукурудза, рис, маніока, сорго тощо); та цукровмісна сировина, (патока тощо). Допустима максимальна температура 108°F (42°C). 82°F-108°F (28-42°C). Етанол в бражці: ≤17%об. (v/v). Процес фермантації можливо проводити при рН 2,5, що запобігає утворенню і розмноженню кантомінуючої мікрофлори і, як наслідок, збільшення виходу етанолу. Висока стійкість до осмотичного тиску. Висока репродуктивна здатність, невелика витрата.
Застосування: можливе пряме внесення сухих дріжджів в ферментаційний апарат з розрахунку 2,5 -3 кг дріжджів на 1 м3 сусла з отриманням початкової кількості дріжджових клітин в суслі 5 мільйонів/мл. Характеристика: просте управління процесом, знижується ймовірність бактеріального забруднення.
Дріжджегенерування: на основі суворого контролю бактеріальної інфекції та забезпечення дріжджів необхідним харчуванням, термін культивування виробничих дріжджів для бродіння становить 8-10 годин, щоб відносно знизити споживання сухих дріжджів. З огляду на старіння і дегенерацію дріжджів в процесі культивування, оптимальний цикл заміни виробничих дріжджів становить 72 години (максимум 7 генерацій).