Ціна вказана за 1 упаковку - 0,5 кг. Назва: CEC01 (Saccharomyces cerevisiae).
Походження: CEC 01 були виділені Коледжем енології Північно-Західного університету A & F із вина Мерло спонтанного бродіння в провінції Сіньцзян, Китай.
Ці дріжджі мають хорошу толерантність, дуже коротку лаг-фазу та гладке та ретельне спиртове бродіння. Рекомендується для виробництва червоних вин, таких як Каберне, Совіньйон, Мерло, Каберне Гернішт і т.д. Вони також підходять для бродіння білих вин, таких як Шардоне.
Характеристика:
- Конкурентний фактор: чутливий
- Діапазон температур: 10,0-35,0°С
- Толерантність до алкоголю: до 18 % об.
- Гарна переносимість
- Потреба в азоті: низька
- Виробництво летких кислот: низька
- Виробництво піни: низьке
- Флокуляція : сильна
- Швидкість бродіння: помірна
Застосування:
Регідратуйте дріжджі в 5-10 разів більше їх ваги у воді (що містить 5% цукру) або в суміші води та соку 3:1 при температурі 35-40°С у чистій ємності. Акуратно перемішайте, потім витримайте протягом 10-20 хвилин. Додайте закваску в сусло, використовуючи спосіб перекачування.
Дозування: загальне бродіння: 15-25 г/гл , повторне бродіння : 25-35 г/гл.
Примітка:
1. Різниця між температурами дріжджів та сусла під час інокуляції не повинна перевищувати 10°С.
2. Ферментація з використанням активних сухих дріжджів знижує ризик зараження дикими дріжджами та шкідливими мікроорганізмами.
3. Процес регідратації не повинен перевищувати 30 хвилин.
Пакування: вакуумний пакет з алюмінієвої фольги 500 г, 500 г * 20 пакетів/коробка.
Зберігати в оригінальній герметичній упаковці в сухому прохолодному місці (4-25°С ). Термін придатності при рекомендованій температурі зберігання 3 роки. Уникайте тривалого зберігання при температурі вище 30 або у вологому середовищі.