Ціна вказана за 1 упаковку - 0,5 кг. Назва: CECA (Saccharomyces cerevisiae).
CECA були виділені з сорту Cabernet sauvignon спонтанного бродіння. Маючи коротку лаг-фазу, відмінну кінетику бродіння та високу стійкість до алкоголю, CECA сприяє вираженому кольору та структурі вина з високою якістю таніну та сильним «тілом вина». Сприяє вираженню «автентичних» характеристик сортів винограду. Вино, ферментоване CECA, має складний аромат, що включає ноти темних ягід, спецій і кави. CECA - чудовий вибір для виготовлення витриманих червоних вин, особливо для Каберне Совіньйон, Каберне Фран, Сіра, Мерло.
Характеристика:
- Конкурентний фактор: чутливий
- Діапазон температур: 10,0-35,0 ℃
- Толерантність до алкоголю: ≥18,0 % об.
- Швидкість бродіння: помірна
- Виробництво летких кислот: низьке
- Виробництво піни: низьке
- Флокуляція: сильна
- Виробництво HS: дуже низьке
Застосування:
Регідратуйте дріжджі в 5-10 разів більше їх ваги у воді (що містить 5% цукру) або в суміші води та соку 3:1 при температурі 35-40°С у чистій ємності. Акуратно перемішайте, потім витримайте протягом 10-20 хвилин. Додайте закваску в сусло, використовуючи спосіб перекачування.
Дозування: загальне бродіння: 15-25 г/гл, повторне бродіння: 25-35 г/гл.
Примітка
1. Різниця між температурами дріжджів та сусла під час інокуляції не повинна перевищувати 10°С.
2. Ферментація з використанням активних сухих дріжджів може знизити ризик зараження дикими дріжджами та шкідливими мікроорганізмами.
3. Процес регідратації не повинен перевищувати 30 хвилин.
Пакування: вакуумний пакет з алюмінієвої фольги 500 г, 500 г * 20 пакетів/коробка.
Зберігати в оригінальній герметичній упаковці в сухому прохолодному місці (4-25°С). Термін придатності при температурі зберігання 3 роки.
Уникайте тривалого зберігання при температурі вище 30°С або у вологому середовищі.