Ціна вказана за 1 упаковку - 0,5 кг. Дріжджі є натуральним штамом, відібраним в результаті природного бродіння виноградного соку Китайським сільськогосподарським університетом, і можуть перетворювати частину цукру на молочну кислоту. Має хорошу фізіологічну переносимість, виняткову здатність до початку бродіння, виявляє стабільність під час спиртового бродіння. Дріжджі можуть завершити алкогольне бродіння самостійно, і рекомендується ферментація із комбінацією Saccharomyces cerevisiae, яка забезпечує ідеальну взаємодоповнюваність аромату та смаку і може відповідним чином знизити вміст алкоголю в сировині для бродіння з високим вмістом цукру. Містить типовий аромат тропічних фруктів, таких як грейпфрут, ананас та манго, і може використовуватись для виробництва червоних та білих вин та інших алкогольних напоїв.
Характеристики: чистий натуральний штам; вихід молочної кислоти: 2 - 7 г/л; зниження рН: 0,2 -0,5; температура ферментації: 12 -35°С; стійкість до алкоголю: ≥15% об.; низькі потреби в живленні; сильна флокуляція.
Дозування: 15-40 г/гл
Інструкція із застосування:
Регідратуйте дріжджі в 10-20-кратному об'ємі теплої води (вміст цукру становить близько 5%) або розведеного виноградного соку (можна змішати 1/3 виноградного соку та 2/3 води) при температурі 35- 40°С, обережно перемішайте і витримайте 10 -20 хвилин. Далі дріжджі обережно перенесіть у сусло і перемішайте
Примітка:
Одночасна інокуляція: додати 0,15 -0,4 г/л дріжджів CVE-7 та Saccharomyces cerevisiae одночасно у співвідношенні 1:1 для ферментації.
Послідовна інокуляція: спочатку додайте 0,15-0,4 г/л дріжджів CVE-7 , а потім інокулюйте 0,15-0,4 г/л Saccharomyces cerevisiae (залежно від температури ферментації) через 24-48 годин ферментації, що позитивно впливає на повноту ферментації. гармонію аромату та смаку вина.
Пакування та зберігання:
Упаковка: 500г*20/ коробка , алюмінієвий вакуумний пакет
Зберігання: зберігати при низькій температурі і в сухому місці, далеко від температури вище 30°C або вологості протягом 42 місяців. Розкриту упаковку можливо запечатати та використовувати протягом 7 днів .