Ціна вказана за 1 упаковку - 0,5 кг. Дріжджі були відібрані з натуральних та високоякісних штамів дріжджів та зброджуються швидко, стабільно та ретельно. Хороше вилужування танінів та пігментів, продукування більшої кількості амілози, хороша структура, баланс та повний смак, особливо для червоних вин. Додаткова здатність посилення сортових ароматів. Хороша флокуляція після ферментації, стабільні пігменти, амінокислоти та вино з антолізованих дріжджів мають достатню здатність для молочнокислого бродіння при яблучно-молочному бродінні ( MLF ).
Характеристика: відповідний діапазон температур ферментації: 10-35°С; перетворення цукру на спирт: 16,8 (г/л)/1% спирту (об./об.); стійкість до алкоголю: ≥15% об.; виробництво гліцерину: ≥6 г/л; низьке виробництво летких кислот; немає виробництва шкідливих побічних продуктів; низьке піноутворення.
Активні сухі дріжджі винні RA -3 ( saccharomyces bayanus ) - це високоякісний штам винних дріжджів, що стримує дію диких дріжджів, добре підходить для червоних і білих вин, особливо Каберне, Совіньйон, Каберне Франс, Каберне Гернішт, Каріньян, Піно Нуар і т. д. Найкраще підходить для витриманих червоних вин.
Дозування: загальне бродіння: 15-25 г/гл, повторне бродіння: 25-35 г/гл.
Примітка:
1. Різниця між температурами дріжджів та сусла під час інокуляції не повинна перевищувати 10°С.
2. Ферментація з використанням активних сухих дріжджів може знизити ризик зараження дикими дріжджами та шкідливими мікроорганізмами.
3. Процес регідратації не повинен перевищувати 30 хвилин.
Пакування: вакуумний пакет з алюмінієвої фольги 500 г, 500 г * 20 пакетів/коробка.
Зберігати в оригінальній герметичній упаковці в сухому прохолодному місці (4-25°С). Термін придатності при рекомендованій температурі зберігання 3 роки.
Уникайте тривалого зберігання при температурі вище 30°С або у вологому середовищі.