Ціна вказана за 1 упаковку - 0,5 кг. Назва: RV100 (сахароміцети церевісія).
Дріжджі були відібрані з натуральних та високоякісних штамів дріжджів, високої чистоти та інтегративного бродіння. Широкий діапазон температур, швидкий початок бродіння, короткотермінове, стабільне та повноцінне бродіння. Висока флокуляція після ферментації, швидка седиментація, свіжа та чиста структура посилюють сортові аромати.
Характеристика:
- Діапазон температур бродіння 10-35°С;
- Конверсія цукру в спирт: 1% спирту (об./об.)/ 16,8 (г/л);
- Стійкість до алкоголю: ≥18% (об./об.);
- Продукування гліцерину: ≥6 г/л;
- Низьке продукування летких кислот;
- Відсутність продукування діоксиду сірки та дигітриду сірки.
Це високоякісний штам дріжджів, що містить дикі дріжджі, підходить для більшості виноградних вин та фруктових вин, особливо яблучних, грушевих, полуничних, апельсинових тощо, що забезпечують баланс смаку та аромат.
Дозування: 10-30 г/гл.
Застосування: підготуйте розчин цукру (близько 5% цукру) у воді в 10-15 разів більше ваги необхідних дріжджів або розведений виноградний сік (1/3 виноградного соку та 2/3 води), стабілізуйте температуру в межах 35-40°С. Розчиніть дріжджі, які будуть використовуватися, в розчині для приготування, витримайте близько 15 хвилин, потім повільно перемішайте протягом 5 хвилин, а потім додайте суміш розчину дріжджів у виноградний сік для бродіння і рівномірно перемішайте.
Пакування: вакуумна упаковка з алюмінієвої фольги, 500 г/пакети, 20 пакетів/коробка.
Зберігати при низькій температурі та в сухому місці, термін придатності 36 місяців.