Ціна вказана за 1 упаковку - 0,5 кг. Назва: RV171 (сахароміцети церевісія).
Штам дріжджів був відібраний з натуральних та високоякісних штамів дріжджів із чудовою силою бродіння. Підходить для приготування ароматного рожевого чи солодкого вина. В той же час вони виробляють більше складних ефірів та гліцеринового матеріалу з явним та м'яким ароматом. Дріжджі відповідають потребам висококислотного бродіння сортів винограду і мають відмінну здатність до перетворення яблучної кислоти. Утворюють менше піни при стабільному бродінні.
Характеристика:
- Підходить для сортів з високим вмістом кислоти або сортів, що підлягають декислотності
- Діапазон температур ферментації: 14-30°С
- Ефективність виробництва вина: 1% (об./об.)/16,8 (г цукру/л)
- Стійкість до алкоголю: ≥ 14% об.
- Вихід гліцерину: ≥ 7 г/л
- Низьке продукування летких кислот
- Відсутність шкідливих сульфідів
Дозування: 10-30 г/гл
Застосування: підготуйте розчин цукру у воді (близько 5% цукру) в 10-15 разів більше за вагу необхідних дріжджів або розведений виноградний сік (1/3 виноградного соку та 2/3 води), відрегулюйте температуру до 35-40°С. Розчиніть дріжджі, які будуть використовуватися в розчині для приготування, витримайте близько 15 хвилин, потім повільно перемішайте протягом 5 хвилин. Додайте суміш розчину дріжджів у виноградний сік для бродіння і рівномірно перемішайте.
Пакування: вакуумна упаковка з алюмінієвої фольги, 500 г/пакети, 20 пакетів/коробка
Зберігати в сухому місці при низькій температурі, термін придатності 24 місяці.