Ціна вказана за 1 упаковку - 0,5 кг. AG-2 – активні сухі дріжджі, що найбільш підходять для виробництва пшеничного, кукурудзяного та інших зернових віскі. У них коротка лаг-фаза, швидке та сильне бродіння, чисте тіло та збалансований смак. Вони також мають високу толерантність до глюкози та етанолу, а використання ферментного препарату глюкоамілази може покращити переробку мальтотріози та декстрину.
Характеристика:
- Жива дріжджова клітина: ≥10 мільярдів КУО/г
- Дикі дріжджі: ≤1000 КУО/г
- Загальна кількість колоній: ≤ 5000 КУО/г
- Лактобацили : ≤1000 КУО/г
- Патогенні мікроорганізми: не визначаються
- Температура бродіння: 25-35°С
- Толерантність до алкоголю: 18% об.
- Явне бродіння: >80%
-Дозування: 0,5 -1,0 г/л.
Застосування: регідратуйте дріжджі в 5-10-кратному об'ємі теплої води або сусла з низькою концентрацією (змішайте 1/3 збродженого сусла та 2/3 води) при 22 -30℃ і залиште на 7 -15 хвилин, обережно перемішайте. Потім витримайте 10-15 хвилин і обрежно перелийте у ферментер.
Пакування: 500г*20/ коробка, алюмінієвий вакуумний пакет
Зберігання: зберігати при низькій температурі і в сухому місці, далеко від температури вище 25°C або вологості протягом 24 місяців. Розкриту упаковку можна запечатати та використовувати протягом 7 днів .