Ціна вказана за 1 упаковку - 0,5 кг. Дріжджі BF 27 виробляються відповідно до ряду суворих вимог, включаючи чисту культуру, що розмножується, процеси поділу і сушіння. Усі процеси відповідають вимогам міжнародних стандартів щодо безпеки харчових продуктів та здоров'я. BF 27 - відмінні «лагерні» дріжджі, які допомагають виробляти «лагери» з фруктовими та квітковими ароматами. Це натуральний штам, що не містить ГМО, який використовується в крафтових броварнях та на невеликих пивоварильних заводах.
Склад: дріжджі, емульгатор E 491.
Температура ферментації: 10-25°С, в ідеалі 10-15°С.℃
Іструкція дозування : від 80 до 150 г/гл, можливе збільшення дозування до 150-300 г/гл за особливих умов ферментації.
Характеристика:
Суха вага: ≥ 93%
Жива дріжджова клітина: ≥ 4,0 * 10^9 КУО/г
Дикі дріжджі: ≤ 1,0 * 10^3 КУО/г
Загальна кількість бактерій: ≤ 5,0 * 10^3 КУО/г
Лактобацили: ≤ 1,0 * 10^3 КУО/г
Патогенні мікроорганізми: не виявлено
Пивоварні властивості:
Висока флокуляція.
Видима атенюація 80-92% і толерантність до алкоголю 10% об.
Швидкий початок бродіння, яке можна швидко закінчити.
Легкий аромат фруктів та квітів без неприємного запаху.
Застосування:
Регідратуйте дріжджі в 5-10- кратній кількості кип'яченої води або розведеного сусла ( співвідношення води та сусла 2:1) при температурі 22-30°С у продезинфікованій ємності .
Акуратно перемішайте протягом 5 хвилин , щоб повністю розчинити дріжджі , і залиште на 10-20 хвилин . Потім стабілізуйте температуру до температури сусла , якщо первищення температури складає 10°С, додавши трохи сусла . Просто внесіть без зволікання та змішайте дріжджі та сусло за допомогою циркуляційного насоса .
Весь процес повинен бути обмежений 30 хвилинами , щоб знизити ризик інвазії інших мікроорганізмів. Немає необхідності аерувати сусло , щоб сприяти активному накопиченню дріжджевих клітин .
Пакування: вакуумна упаковка з алюмінієвої фольги, 500 г/ пакет, 20 пакетів / коробка, 10 кг / пакет, 1 пакет / коробка.
Зберігання: зберігати в сухому місці при низькій температурі, термін придатності 24 місяці .