Ціна вказана за 1 упаковку - 0,5 кг. Дріжджі CY 115 виробляються відповідно до низки суворих вмог, включаючи чисту культуру, сепарацію, процеси сушіння і так далі. Усі процеси відповідають вимогам міжнародних стандартів щодо безпеки харчових продуктів та здоров'я. CY 115 - це дріжджі , які виробляють «англійські елі» з легким фруктовим ароматом і яскравим тілом. Це натуральний штам, що не містить ГМО, його можна використовувати в крафтових броварнях і на невеликих пивоварених заводах.
Склад: дріжджі, емульгатор E 491.
Температура ферментації: 15-25°С, в ідеалі 18-22°С ℃
Інструкції з дозування: від 50 до 100 г/ гл, можливе збільшення дозування до 100-300 г/ гл за особливих умов ферментації.
Типовий аналіз:
Суха вага: ≥ 93%
Жива дріжджова клітина: ≥ 4,0*10^9 КУО/г
Дикі дріжджі: ≤ 1,0*10^3 КУО/г
Загальна кількість бактерій: ≤ 5,0*10^3 КУО/г
Лактобацили : ≤ 1,0*10^3 КУО/г
Патогенні мікроорганізми: не виявлено
Пивоварні властивості:
Висока флокуляція.
Видима атенюація 75-85% і толерантність до алкоголю 10% об.
Швидкий початок бродіння, яке може бути завершено за 3-4 дні при температурі 18°С.
Має легкий ефірний і фруктовий аромат, як у тропічних фруктів, без неприємного запаху при правильному використанні.
Застосування:
Регідратуйте дріжджі в 5-10-кратній кількості кип'яченої води або розведеного сусла (співвідношення води та сусла 2:1) при температурі 22-30°С у продезінфікованій ємності.
Акуратно перемішайте протягом 5 хвилин, щоб повністю розчинити дріжджі, і залиште на 10-20 хвилин.
Потім стабілізуйте температуру до температури сусла, якщо перевищення складає 10, додаванням трохи сусла.
Просто внесіть без зволікання та змішайте дріжджі та сусло за допомогою циркуляційного насоса.
Весь процес повинен бути обмежений терміном 30 хвилин, щоб знизити ризик інвазії інших мікроорганізмів.
Немає необхідності аерувати сусло, щоб сприяти активному накопиченню біомаси дріжджів.
Пакування: вакуумна упаковка з алюмінієвої фольги, 500 г/пакети, 20 пакетів/коробка, 10 кг/пакет, 1 пакет/коробка
Зберігання: зберігати при низькій температурі (≤10°С) та сухому місці, термін придатності 24 місяці.