Ціна вказана за 1 упаковку - 0,5 кг. Дріжджі W 008 - типові дріжджі , що використовуються для варіння «німецького» та «бельгійського» пшеничного пива . Вони мають високу атенюацію та продукують баланс фруктових ефірів та типових гвоздичних фенолів пшеничного пива . Вони демонструють низьку флокуляцію, повільну седиментацію та кінцевий результат пива з гладким післясмаком .
Склад: дріжджі (Saccharomyces cerevisiae ), емульгатор E 491
Характеристика:
СР : ≥ 93%
Живі дріжджові клітини : ≥ 8,0 * 10^9 КУО/г
Фенотип POF : позитивний
STA 1: присутній
Дикі дріжджі : ≤1 ,0 *10^3 КУО/г
Загальна кількість бактерій : ≤5,0 *10^3 КУО/г
Лактобацили : ≤1,0 *10^3 КУО/г
Патогенні мікроорганізми : відповідно до регламенту
Пивоварні властивості:
Діапазон температур : 18-25°С ℃
Атенюація : 83-90%
Толерантність до алкоголю : 10% об.
Флокуляція : низька
Сендиментація : повільна
Сила бродіння : помірна , швидкий початок бродіння
Примітки : час бродіння та смакові характеристики залежать від поживних речовин сусла , швидкості засіву та температури бродіння .
Дозування:
Від 50 до 100 г/ гл , можливе збільшення дозування дріжджів у складних умовах бродіння .
Застосування: засипати дріжджі в 10- кратну кількость кип'яченої води при температурі 30-35°С у стерильній ємності . Залишити на 15-20 хвилин . Акуратно перемішайте , щоб дріжджі повністю розчинилися , і залиште ще на 5 хвилин , щоб завершити регідратацію . Процес регідратації не повинен перевищувати термін 30 хвилин . Внесіть регідратовані дріжджі в ємність для бродіння . Різниця температур між інокульованим суслом та регідратаційними дріжджами не повинна перевищувати 10° C .
Пакування: вакуумна упаковка з алюмінієвий фольги , 500 г/ пакети , 20 пакетів / коробка ; 10 кг / пакет , 1 пакет / коробка
Зберігання: зберігати при низькій температурі (≤10°С ) в сухому місці , термін придатності 24 місяці .