Ціна вказана за 1 упаковку - 0,5 кг. Дріжджі WA18 виробляються відповідно до суворих вимог, включаючи чисту культуру, процеси розмноження і сушіння. Усі процеси відповідають вимогам міжнародних стандартів щодо безпеки харчових продуктів та здоров'я. WA 18 - відмінні «пшеничні» пивні дріжджі, що посилюють типовий ефірний аромат пшеничного пива. Це натуральний штам, що не містить ГМО, який широко використовується в крафтових броварнях та на невеликих пивоварильних заводах.
Склад: дріжджі, емульгатор E 491.
Температура ферментації: 15-25°С, в ідеалі 18-22°С ℃
Інструкції з дозування: від 50 до 100 г/ гл, можливе збільшення дозування до 100-300 г/ гл за особливих умов ферментації.
Типовий аналіз:
Суха вага: ≥ 93%
Жива дріжджова клітина: ≥ 4,0*10^9 КУО/г
Дикі дріжджі: ≤ 1,0*10^3 КУО/г.
Загальна кількість бактерій: ≤ 5,0*10^3 КУО/г
Лактобацили : ≤ 1,0*10^3 КУО/г
Патогенні мікроорганізми: не виявлено.
Пивоварні властивості:
Флокуляція від середньої до високої.
Видима атенюація 80-91% і толерантність до алкоголя 10 об.%.
Швидкий початок бродіння, яке може бути завершено протягом 96 годин при температурі 18°С.
Підходить для найпоширеніших видів пшеничного пива та німецького Hefeweizen .
Відображаються типові бананові та легкі пряні аромати.
Застосування:
Регідратуйте дріжджі в 5-10-кратній кількості кип'яченої води або розведеного сусла (співвідношення води та сусла 2:1) при температурі 22-30°С продезінфікованій ємності.
Акуратно перемішайте протягом 5 хвилин, щоб повністю розчинити дріжджі, і залиште на 10-20 хвилин. Потім стабілізуйте температуру до температури сусла, якщо температура вище більше ніж на 10, додавши трохи сусла. Просто внесіть без зволікання та змішайте дріжджі та сусло за допомогою циркуляційного насоса. Весь процес повинен бути обмежений терміном у 30 хвилин, щоб знизити ризик інвазії інших мікроорганізмів. Немає необхідності аерувати сусло для сприяння активному накопиченню дріжджів.
Пакування: вакуумне пакування з алюмінієвої фольги, 500 г/пакунок, 20 пакунків/коробка, 10 кг/пакунок, 1 пакунок/коробка.
Зберігання: зберігати в сухому місці при низькій температурі (≤10°С), термін придатності 24 місяці.